Abonnement

Med et abonnement får du en bruker på Green Dawn og kan benytte deg av våre tjenester. Se våre Vilkår og betingelser for mer informasjon. De ulike abonnementene gir ulike fordeler og har ulik prising. Man må være 18 år eller eldre for å tegne et abonnement i våre butikker.

Velg et årsabonnement for å få lavest pris per måned.

GRØNT FRØ

GRATIS

– startkarma = 0 GK
– maks grønn karma = 20
– kjøpsrabatt (NOK) = 0%

 

 

 

 

Dette er for deg som ikke er så opptatt av å sirkulere.

GRØNN

110 NOK / måned

– startkarma = 100 GK
– maks grønn karma = 500
– kjøpsrabatt (NOK) = 33.33%

Oppstartskostnad på månedsabonnement er 110 NOK. Årsabonnement koster 990 NOK / år (tilsvarer 82.50 NOK / måned) og har ikke noe oppstartskostnad.


Dette er for deg som vil sirkulere litt. Passer bra for for en med liten garderobe.

GRØNNERE

990 NOK / 6 måneder

– startkarma = 150 GK
– maks grønn karma = 1500
– kjøpsrabatt (NOK) = 50%

Ingen oppstartskostnad. Koster 990 NOK / halvår (tilsvarer 165 NOK / måned).

 


Dette er for deg som vil sirkulere litt mer. Passer bra for en med stor garderobe

GRØNNEST

3960 NOK / år

– startkarma = 300 GK
– maks grønn karma = 4000
– kjøpsrabatt (NOK) = 66.67%

Ingen oppstartskostnad. Koster 3960 NOK / år (tilsvarer 330 NOK / måned).

 


Dette er for deg som vil sirkulere masse. Passer bra for en familie.

GRØNN STUDENT

60 NOK / måned

– startkarma = 100 GK
– maks grønn karma = 500
– kjøpsrabatt (NOK) = 33.33%
– må være student

Oppstartskostnad på månedsabonnement er 120 NOK. Årsabonnement koster 600 NOK / år (tilsvarer 50 NOK / måned) og har ikke noe oppstartskostnad.

Dette er for studenter som vil sirkulere litt.
 

 

Startkarma får man bare første gang man tar et betalt abonnement. Det vil si at dersom man først abonnerer på Grønnere, så stopper for så å starte opp igjen, får man bare start startkarmaen den første gangen man abonnerte. Det samme gjelder hvis man skifter til et annet abonnement, man får ikke startkarmaen i det andre abonnementet. Men om man starter med Grønt Frø for så å endre til betalt abonnement, vil man få startkarmaen i det betalte abonnementet.

 

Alle abonnement kan brukes til å kjøpe og selge produkter med bruk av grønn karma (GK) eller kjøpe for norske kroner (NOK). Merk at de ulike abonnementene har ulik maksimalgrense for hvor mye GK du kan ha, og de har ulik kjøpsrabatt. Kjøpsrabatten får man bare dersom man betaler med NOK i stedet for GK. For eksempel vil en genser til 50 GK koste bare 50 GK dersom du betaler med GK. Mens hvis du betaler med NOK (1 GK = 3 NOK) vil den bli: (pris på produkt ) – (kjøpsrabatt) = 150 NOK – 33.33% * 150 NOK = 100 NOK for Grønn eller Grønn Student abonnement.
En enklere utregning er at prisen på varen i NOK blir for Grønn og Grønn student = GK*2, Grønnere = GK*1.5, Grønnest = GK*1 og Grønt Frø = GK*3.

Handlekurv