Abonnement

Med et abonnement får du en bruker på Green Dawn og kan benytte deg av våre tjenester. Se våre Vilkår og betingelser for mer informasjon. De ulike abonnementene gir ulike fordeler og har ulik prising. Man må være 18 år eller eldre for å tegne et abonnement i våre butikker.

Velg et årsabonnement for å få lavest pris per måned.

GRØNT FRØ

GRATIS

– startkarma = 0 GK
– maks grønn karma = 20
– kjøpsrabatt (NOK) = 0%
(dvs. 1GK tilsvarer 3 NOK)

 

Dette er for deg som ikke er så opptatt av å sirkulere.

GRØNN

120 NOK / måned

– startkarma = 80 GK
– maks grønn karma = 300
– kjøpsrabatt (NOK) = 33.33%
(dvs. 1 GK tilsvarer 2 NOK)


Dette er for deg som vil sirkulere litt. Passer bra for for en med liten garderobe.

GRØNNERE

180 NOK / måned

– startkarma = 200 GK
– maks grønn karma = 1200
– kjøpsrabatt (NOK) = 66.67%
(dvs. 1 GK tilsvarer 1 NOK)


Dette er for deg som vil sirkulere litt mer. Passer bra for en med stor garderobe

GRØNN STUDENT

80 NOK / måned

– startkarma = 80 GK
– maks grønn karma = 300
– kjøpsrabatt (NOK) = 33.33%
(dvs. 1 GK tilsvarer 2 NOK)


Dette er bare for studenter. 

Startkarma får man bare første gang man tar et betalt abonnement. Det vil si at dersom man først abonnerer på Grønnere, så stopper for så å starte opp igjen, får man bare start startkarmaen den første gangen man abonnerte. Det samme gjelder hvis man skifter til et annet abonnement, man får ikke startkarmaen i det andre abonnementet. Men om man starter med Grønt Frø for så å endre til betalt abonnement, vil man få startkarmaen i det betalte abonnementet.

Alle abonnement kan brukes til å kjøpe og selge produkter med bruk av grønn karma (GK) eller kjøpe for norske kroner (NOK). Merk at de ulike abonnementene har ulik maksimalgrense for hvor mye GK du kan ha, og de har ulik kjøpsrabatt. Kjøpsrabatten får man bare dersom man betaler med NOK i stedet for GK. For eksempel vil en genser til 50 GK koste bare 50 GK dersom du betaler med GK. Mens hvis du betaler med NOK (1 GK = 3 NOK) vil den bli: (pris på produkt ) – (kjøpsrabatt) = 150 NOK – 33.33% * 150 NOK = 100 NOK for Grønn eller Grønn Student abonnement.
En enklere utregning er at prisen på varen i NOK blir for Grønn og Grønn student = GK*2, Grønnere = GK*1 og Grønt Frø = GK*3.

Handlekurv